Recepta:
Carn a dojo per congelar
Almenys
un cop a la vida tots sentim la necessitat de fer aquesta recepta o
preparació
culinària,
i si a més podeu aprofitar el moment en què canvieu la banyera pel
plat de
dutxa,
això us facilitarà molt la feina de neteja, ja que els paletes
s’enduran a la deixalleria
aquest
artefacte antic, estigui com estigui, sense preguntar.
Ingredients:
-
1 persona humana. No importa el sexe. Alçada màxima 1,50 m (sinó
no us cabrà a la banyera)
-
1 o 2 bosses de brossa industrial
-
1 banyera, a punt de canviar
-
ganivets afilats, serres de diferents mides, si pot ser elèctriques
o una radial
-
bosses de congelació de diferents grandàries
-
possible nevera combi amb molts calaixos de congelador, o bagul
congelador
Preparació:
El més important de tot és que
estigueu segurs de la persona humana que voleu matar.
Un cop triada la matèria primera, és
recomanable que li doneu un bon cop al cap o bé un
cop sec al clatell.
Tot seguit poseu-la dins la bossa
d’escombraries perquè no regalimi durant el transport
fins a casa vostra; podria perdre
líquids.
Aboqueu l’humà o la humana dins la
banyera per procedir al desagnat.
Feu-li uns talls d’una certa
fondària: al coll, als canells, als engonals, la part de darrere
dels genolls i als turmells. Espereu
que no quedi ni una sola gota.
Tot seguit procediu a tallar el
cadàver a trossos, sempre pensant amb les mides del vostre
congelador o de les olles que teniu
(per poder tapar-les quan feu brou).
Quan tingueu el tronc sense les
extremitats ni el cap, traieu-li amb cura les vísceres (cor,
pulmons, pàncrees i fetge) i els
budells, per deixar-lo a punt per fer-lo farcit per Nadal
(consulteu la pàgina 214), no
oblideu que els menuts també els podeu aprofitar (pàgina
140).
Per acabar guardeu en bosses de
congelació les peces tallades, on amb un retolador
permanent haureu de posar la data del
dia i el tros de cos que és.
Enhorabona ja teniu carn per a molts
dies, però recordeu de treure-la del congelador la nit
abans.
Recomanació: com que el fèmur és un
ós molt dur, emboliqueu les dues porcions amb paper de film i
porteu-la al vostre carnisser de confiança, ell us el tallarà
encantat en dos o tres “bocins” ;).
Comentarios
Publicar un comentario